Renunta la incarcare

Despre Rokan

Club Sportiv Rokan Sibiu


Suntem mândri să vă prezentăm una dintre cele mai prestigioase și dinamice organizații sportive din domeniul karate Kyokushin din regiunea Sibiu.


La Clubul Sportiv Rokan, ne dedicăm promovării și dezvoltării karate-ului Kyokushin, o artă marțială japoneză puternică și spectaculoasă. Fondat acum mai mult de 10 ani, clubul nostru are o istorie bogată și o reputație remarcabilă în ceea ce privește instruirea și formarea practicanților de karate.


Principalul nostru obiectiv este să oferim copiilor, tinerilor și adulților oportunitatea de a practica și de a se bucura de karate-ul Kyokushin, indiferent de nivelul lor de experiență sau de vârstă. Instruirea noastră se bazează pe principii solide, cu accent pe dezvoltarea caracterului, respectarea disciplinelor și valorilor morale ale artelor marțiale.

La Rokan Sibiu, avem o echipă de instructori dedicați și calificați, care sunt pasionați de karate și sunt dornici să-și împărtășească cunoștințele și experiența cu toți membrii clubului. Indiferent dacă sunteți începător sau avansați, veți găsi la noi un mediu prietenos și încurajator pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă atinge obiectivele personale.

Oferim antrenamente regulate de karate Kyokushin, inclusiv sesiuni de tehnică, kihon (tehnici de bază), kumite (luptă) și kata (formă). Indiferent de direcția în care doriți să vă concentrați, avem programe adecvate pentru toți membrii noștri. Nu este necesară o pregătire fizică sau experiență anterioară în karate pentru a se alătura clubului nostru. Suntem aici să vă ajutăm să vă dezvoltați aptitudinile și să vă atingeți obiectivele.

Clubul Sportiv Rokan Sibiu este, de asemenea, activ în competiții locale, naționale și internaționale, oferind practicanților noștri oportunități valoroase de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public larg. Ne mândrim cu numeroasele succese ale elevilor noștri în competițiile de karate Kyokushin și ne angajăm să continuăm să susținem și să dezvoltăm talentele acestora.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități excelente de a vă îmbunătăți starea de sănătate, încrederea în sine și abilitățile de autoapărare, Clubul Sportiv Rokan Sibiu este locul potrivit.

Kumite

Lupta

Kihon

Tehnica.

Kata

Miscari si tehnici specifice

Autoaparare

Tehnici de aparare.